Events

Koop nu je tickets voor de Winter Wine Party

Entree:
vanaf €29,50 per persoon

Geen tickets beschikbaar

13 t/m 15 December:

Winter Wine Party

De Winter Wine Party zal plaatsvinden op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 in het sfeervolle College Hotel. Op vrijdag start de Winter Wine Party om 18:00 uur. Op zaterdag en zondag ben je al vanaf 16.00 uur van harte welkom.

Gedurende deze gezellige middag en avond kun je bijzondere wijnen en verschillende heerlijke happen proeven. Lokale helden zullen jullie verrassen met overheerlijke gerechten en speciale cadeaus voor de feestdagen. Onder het genot van muziek & entertainment zult u al wandelend diverse stands tegen komen en kunt u aan de hand van uw stempelkaart, wijnen en diverse hapjes nuttigen.

Voor de Winter Wine Party zijn er een 3-tal pakketten te koop. Bij deurverkoop zal er een toeslag gelden van € 2,50 per pakket.

Wine & bites

5 glazen wijn
3 Shiraz Winter bites

€ 29,50 p.p.

Niet beschikbaar

Wine & more bites

5 glazen wijn
3 Shiraz Winter bites
3 hartige hapjes van de food-stands

€ 46,- p.p.

Niet beschikbaar

Wine & more bites XL

5 glazen wijn
3 Shiraz Winter bites
6 hartige hapjes van de food-stands

€ 59,50 p.p.

Niet beschikbaar

OV
Direct tegenover de ingang van The College Hotel bevinden zich tram- en bushaltes. Vanaf het Centraal Station kan je met diverse tramlijnen The College Hotel bereiken; tram 5, 12 en 3. Je dient uit te stappen bij halte Roelof Hartplein.

Parkeren
Amsterdam is een dure stad om te parkeren. Voor een dagbezoek raden wij aan om in de P&R garage van het Olympisch Stadion te parkeren. Hier kan je voor €8,00 per dag jouw auto parkeren en verder reizen per openbaar vervoer.  Maak gebruik van tramlijn 24 en stap uit bij halte Roelof Hartplein, aan de overkant van The College Hotel.

The College Hotel
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam

info@shirazamsterdam.nl

Volg SHIRAZ op Facebook
Volg SHIRAZ op Instagram

Koop nu je tickets!

Koop tickets