Wij zoeken een nieuwe locatie

De Beste Wijnbar van Nederland “Shiraz – jardins des vins” zoekt een nieuwe locatie nu de Popup in The College Hotel eindigt. Op 31 juli wordt het succesvolle jaar van de Shiraz Popup @The College Hotel feestelijk afgesloten met het Farewell Wine Event. Wie weet er een nieuwe locatie voor Shiraz? Laat het ons weten! Wees gerust, Shiraz op de Lijnbaansgracht blijft natuurlijk gewoon open. PS. Wist je dat er tegenwoordig zelfs een boot in de gracht ligt, voor de deur! Waar je heerlijk kunt loungen en genieten van een goed glas wijn.

Farewell Wine Event @The College Hotel

Na een succesvol jaar van de Popup van de beste wijnbar van Nederland in The College Hotel wordt dit avontuur met een feestelijk wijn event afgesloten. “Kom nog één keer met ons proeven!” Voor €30,- kun je onbeperkt genieten van de fantastische wijnselectie.

Er zullen honderden flessen open zijn om te proeven!

Jullie zijn op vrijdag 31 juli van harte welkom om samen met ons dit bijzondere jaar af te sluiten. Kom onbeperkt wijn drinken ( 4 uur ) vanaf 15:00 of 19.30 uur. Het eerste hapje krijgen jullie van ons!

Reserveer nu snel online via de website van The College Hotel en wees verzekerd van jouw plekje op het prachtige terras.

shiraz-farewell-wine-event-honderden-flessen
wine-bar-of-the-year-2019

De beste wijnbar van Nederland

Uit het juryrapport van de Winebar of the Year verkiezing: ‘Alles klopt bij de bar van wijnondernemers Anita Boezaard en Wim Wiersma. Bij binnenkomst is er de enthousiaste ontvangst van opgeleide sommeliers, een heldere uitleg van de wijnkaart, en alle rust om te kiezen.’ ‘De inrichting is zeer sfeervol, hoge tafels afgewisseld met lage zitjes en een fijne bar. Opvallend is dat er veel locals komen, in een toch wel heel internationale omgeving van onze hoofdstad. En zowel hippe millenials als ervaren wijnliefhebbers in alle leeftijden weten Shiraz te vinden – en komen regelmatig terug.’

‘De gerechtjes op de kaart zijn spannend en fantastisch bereid. De wijnkaart is zeer goed verzorgd met duidelijke icoontjes voor alle smaakprofielen, het aanbod van wijnen per glas is zeer ruim, en er is ook een enorme range van wijnen per fles met een sympathieke vaste opslagprijs. Extra pluspunt is de inpandige wijnwinkel.’

Over Shiraz Amsterdam

Shiraz is een wijnbar aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Deze Jardin des Vins is de plek om nieuwe wijnen te ontdekken óf te genieten van het oude vertrouwde. De sfeer van de bar is geïnspireerd op de eeuwenoude geschiedenis van de Shiraz druif: een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans. Uiteraard in een eigentijds jasje. Neem plaats op de loungebank voor de open haard of aan de hoge tafels en voel je direct thuis!

Nieuw dit seizoen is de terrasboot voor de deur van Shiraz. Hier kun je heerlijk loungen en genieten van al het goeds dat de wijnbar te bieden heeft.

Over de wijnkaart bij Shiraz

Shiraz schenkt een uitgebreide selectie van zowel de oude als de nieuwe wereld. De Shiraz (Syrah) druif vormt het fundament van onze wijnkaart met 20 verschillende soorten. Daarnaast is er een speciale lijst met wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne. Er wordt circa 40 wijnen per glas geschonken en regelmatig tref je ook verschillende, bijzondere wijnen aan die geschonken worden met de Coravin. De totale wijnkaart bestaat uit zo’n 200 wijnen vanuit zo’n 20 landen.

Een nieuwe locatie?

Na het daverende succes van Shiraz in het centrum van Amsterdam werd al snel gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden. Deze werd gevonden in The College Hotel in Amsterdam-Zuid, waar een Popup van Shiraz werd geopend. Nu deze sluit is Shiraz op zoek naar een nieuwe locatie.

Ken jij de perfecte locatie waar Shiraz kan openen? Of ben jij de eigenaar van een locatie (hotel of andere gelegenheid) waar Shiraz haar tweede wijnbar kan opzetten? Neem dan contact met ons op. Tot en met 31 juli kun je de huidige Shiraz Popup @The College Hotel ( Roelof Hartstraat 1 ) nog komen bekijken. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij Shiraz aan de Lijnbaansgracht 267-HS.

Contact opnemen?

Anita Boezaard
a.boezaard@hotmail.com

shiraz-amsterdam-wijnbar-interieur
shiraz-amsterdam-wijnbar-boutique

Foto’s: Eat Our Heart Out (juni 2020)