Online wijnproeverij door Shiraz Amsterdam

Verras je collega’s of personeel met een uniek digitaal event: een online wijnproeverij van Shiraz, de beste wijnbar van Nederland. Deze proeverij wordt vanaf 12 personen gegeven via ZOOM, TEAMS of een ander platform naar wens van de klant. De kosten bedragen € 40,- per persoon exclusief 9% BTW.

De wijnproeverij duurt circa 1,5 uur. Onder begeleiding van onze sommelier proeven we 5 verschillende wijnen. De pakketjes voor de deelnemers bestaan uit 5 proefflesjes, 3 koude hapjes, een klein aandenken van Shiraz en een boekje met uitleg over het proeven, de gerechtjes en proefnotities. De distributie van de pakketjes is voor eigen rekening. Het is mogelijk om voor één of meerdere deelnemers voor € 45,- p.p. excl. 9% BTW een alcoholvrij pakket samen te stellen.

Wijnproeverij vanaf € 25,- per persoon

Het is ook mogelijk om de wijnproeverij te bestellen zonder de 3 gerechtjes. De prijs per persoon is in dat geval € 25,-. Wil je de pakketjes naar je deelnemers laten verzenden, dan zijn de kosten € 10,- per pakket.

Meer informatie of een aanvraag doen?

We helpen je graag om een uniek online evenement te organiseren. Neem telefonisch contact op met Anita Boezaard via ‭+31 6 52 36 65 44‬ of stuur een e-mail naar info@shirazamsterdam.nl. Wij kijken uit naar jouw aanvraag.

Online wijnproeverij

» 5 proefglazen (flesjes) wijn
» 3 koude hapjes
Duur: 1,5 uur
Taal: Nederlands / Language: Dutch
Kosten: €40,- p.p. excl. 9% BTW
Geen hapjes? Dan zijn de kosten €25,- p.p. +  €10,- verzendkosten p.p.

Stuur ons een e-mail

Impressie

shiraz-amsterdam-online-wijnproeverij-12-personen-02
shiraz-online-wijnproeverij-flesjes
shiraz-online-wijnproeverij-hapje-1
shiraz-online-wijnproeverij-hapje-2