Private tasting or dining at Shiraz The Gallery

Een besloten borrel, wijnproeverij of ander event organiseren? Dat kan Corona proof bij Shiraz The Gallery. Een exclusieve locatie aan de Prinsengracht, vlak achter onze wijnbar.

Shiraz organiseert in haar “Gallery” privé en zakelijke bijeenkomsten. Te midden van de moderne kunst van Raymond Hoogendorp kun je op intieme wijze genieten van de fijnste wijnspijs combinaties die Shiraz te bieden heeft. Nieuwsgierig? We maken graag een afspraak op locatie om de mogelijkheden met je te bespreken.

shiraz-the-gallery-borrel-organiseren
shiraz-wijnbar-amsterdam-terras-boot

Of een proeverij, buiten op de boot?

Tegenover onze wijnbar liggen onze twee terrasboten. Borrelen, proeven en genieten op het water. Een besloten evenement bij Shiraz in de gracht belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden.

Je kunt corona proof in de boot vertoeven, lekker in de buitenlucht! Shiraz neemt alle richtlijnen omtrent het coronavirus serieus, maar zorgt er wel voor dat jij en jouw gasten een ontspannen event genieten. Kom even langs voor meer informatie of stuur ons een e-mail: info@shirazamsterdam.nl

Besloten
borrel

Besloten
wijnproeverij

Besloten
diner

Creëer je
eigen event

shiraz-the-gallery-ontvangstruimte-eventlocatie

Ontvang jouw gasten in stijl

Omdat je zelf zorgeloos wilt genieten van het moment, nemen wij graag de volledige organisatie voor je uit handen. Ontvang jouw gasten in stijl bij Shiraz The Gallery met een aangename mousserende, witte of rode wijn van de beste wijnbar van Nederland.

Onze Gallery is warm en stijlvol ingericht. Jouw gasten zullen verrast zijn en het event niet gauw vergeten. Graag overleggen we welke indruk jij wilt achterlaten. Exclusiviteit staat voorop. Maar ook de gezondheid staat op dit moment hoog in het vaandel, daarom kun je met een groep van maximaal 20 personen bijeenkomen in Shiraz The Gallery.

Niet zomaar een arrangement

Onze locatie is niet standaard. We hebben dus ook niet zomaar een standaard arrangement. Wij begrijpen dat je toch een klein beetje een idee wilt hebben. Daarom vind je hieronder één van de mogelijkheden.

Besloten proeverij

Een exclusieve proeverij voor een gezelschap tot 20 personen
Duur: 2,5 uur
3 wijnen per persoon
3 bijpassende bites
Vanaf 12 personen € 45,- p.p.

shiraz-the-gallery-besloten-event-locatie
shiraz-the-gallery-prinsengracht-540-amsterdam

Let’s meet! Uw tasting of dining op maat

Wij nodigen je graag uit voor een ontmoeting in The Gallery. Wij vinden het fijn om van jou persoonlijk te horen wat je belangrijk vindt voor jouw besloten event. Dan lichten we graag toe hoe wij dat voor je in zouden vullen.

Shiraz The Gallery

Prinsengracht 540
1017 KK Amsterdam

info@shirazamsterdam.nl