Werken bij Shiraz Amsterdam

Wij zijn continu op zoek naar versterking binnen ons team. Zo kun je bij Shiraz Amsterdam aan de slag als sommelier, bedieningsmedewerker (wijnschenker ;p), chef, keukenhulp of afwasser. Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Sommelier (parttime of fulltime in overleg)

Wil je aan de slag als wijnschenker – “Sommelier” – bij de beste Wijnbar van Nederland? Parttime of fulltime in overleg.

Heb je interesse in en passie voor wijn? Heb je een passie voor de horeca? Dan komen wij graag met je in gesprek. Je hoeft geen vinoloog te zijn of je WSET diploma’s te hebben, maar dat is uiteraard wel een pré.

Ons team
In wijnbar Shiraz vindt je te gekke sommeliers, vinologen en liefhebbers die onze gasten de hele avond vermaken. Je komt te werken in een jong, enthousiast en gezellig team die de gasten op informele wijze meenemen in de wondere wereld van wijn.

De sfeer en onze gasten
Shiraz is een relaxte bar, maar wel een bar waar het draait om wijn! Onze gasten zijn zowel toeristen als dagjesmensen, maar we hebben ook een grote schare aan vaste gasten uit de buurt. Op informele wijze genieten van een goed glas wijn is waar velen voor terug komen.

Onze wijnen
Je gaat werken met een uitgebreide collectie (+/- 260) wijnen. Wij schenken veel (+/- 40) wijnen per glas, dus je kunt je gasten op laagdrempelige wijze meenemen in de verschillende tussen druiven, streken, classificaties, jaargangen. Check hier onze huidige wijnkaart.

Heb je zin om kennis te maken? Ben je enthousiast?
Solliciteer dan nu via de onderstaande knop

Kok in de beste wijnbar van Nederland

Wat zoeken we?
Voor onze wijnbar in Amsterdam zoeken we een gemotiveerde, ambitieuze dame of heer die ons keukenteam komt versterken. Ben je na circa 5 jaar ervaring in de keuken toe aan een nieuwe, uitdagende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In welk team kom je terecht?
Het keukenteam bestaat uit 3 chefs. Als kok bij Shiraz je naar jouw wens 3, 4 of 5 dagen per week mee in ons team. Jij bent mede verantwoordelijk voor het ‘food’-gedeelte van onze wijnbar. Onze gasten komen bij Shiraz voor hun favoriete glas wijn of om juist iets nieuws te ontdekken. Onze sommeliers adviseren vanuit een kaart met 250 wijnen. De verwachtingen zijn hoog, ook ten aanzien van het ‘food’-gedeelte.

Wat biedt Shiraz?
» Een uitdagende functie bij de beste wijnbar van Nederland
» Werkdagen in overleg ( 3 tot 5 dagen )
» Je deelt uiteraard mee in onze fooi!
» Ieder seizoen meedenken in de nieuwe kaart

Hoe ziet de keuken en kaart er uit?
Onze kaart bestaat uit 32 kleine gerechtjes, waarvan 1/3 vega, 1/3 vis en 1/3 vlees. Van kleine borrelhapjes en planken tot aan culinaire gerechtjes. Ben je benieuwd? Kom gerust even langs. Je kunt onze kaart ook alvast online even bekijken.

Onze ideale kandidaat …
» is een absolute multitasker om de vele soorten gerechten snel door te kunnen geven
» weet het overzicht te behouden, ook tijdens de diverse piekmomenten op de avond
» werkt graag in een klein team waar je de avond met elkaar tot een succes maakt

Enthousiast?
Heb jij de ambitie om toe te treden tot het keukenteam van de beste wijnbar van Nederland? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Sollicitatieformulier