Wijn cursus bij wijnbar Shiraz Amsterdam

Cursus Kennismaken met wijn

Eerstvolgende cursus: dinsdag 28 april ( dinsdag 24 maart is uitverkocht )

Altijd al eens meer willen weten over de wondere wereld van wijn? In één avond word je omgetoverd van wijnnoob tot wijnnerd. Wijnprofessional Robert leert je meer over de productie en het proeven van wijn, over de bekendste druivenrassen en over wijnspijscombinaties. Je krijgt 8 zeer goede wijnen te proeven en alle informatie mee naar huis!

Op de laatste dinsdag van de maand ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom in onze wijnbar Shiraz Jardins des Vins aan de Lijnbaansgracht 267-HS in het centrum van Amsterdam. De cursus start om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur. De kosten zijn € 49,- per persoon. Achteraf kun je de wijnen ook in onze boutique aanschaffen.

Inschrijven

Datum: dinsdag 28 april
Inloop: vanaf 19.00 uur
Start-/eindtijd: 19.30 – 22.30 uur
Taal: Nederlands / Language: Dutch
Locatie: Shiraz Jardins des Vins
Kosten: € 49,- per persoon

Inschrijven

Agenda: cursussen en masterclasses

24 maart:
Cursus
Kennismaken met wijn

HELAAS,
UITVERKOCHT!

Uitverkocht

28 april:
Cursus
Kennismaken met wijn

Een introductie tot de wereld van wijn maken en proeven

Inschrijven

26 mei:
Cursus
Kennismaken met wijn

Een introductie tot de wereld van wijn maken en proeven

Inschrijven

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events, cursussen en masterclasses.

shiraz-amsterdam-wijnprofessional-robert-de-zeeuw

Robert de Zeeuw
Wijnprofessional | DipWSET

De cursussen en masterclasses bij Shiraz worden geleid door Robert de Zeeuw, een ervaren wijnprofessional en docent. Robert heeft al vele lessen, proeverijen en evenementen georganiseerd. Hij draagt zijn kennis vol passie over op anderen in het proeflokaal van Shiraz Jardins des Vins.

Leren over wijn bij Shiraz

Bij Shiraz Amsterdam kun je wijn proeven, maar ook echt meer over wijn leren! Ben je in onze wijnbar? Dan vertellen we je graag meer over wat er in het glas zit. Wij organiseren echter ook regelmatig cursussen en masterclasses. Onder begeleiding van een van onze vinologen of sommeliers leert u meer over hoe wijn gemaakt wordt, hoe je leert proeven, welke stijlen wijn er allemaal zijn en meer! Check hieronder onze agenda.

Ben je met een groep van minimaal 10 personen en wil je een private workshop of masterclass aanvragen? Stuur dan even een e-mail naar info@shirazamsterdam.nl met jouw naam, telefoonnummer en eventueel al jouw wensen.

shiraz-amsterdam-cursus-wijn